Hoe voer ik een nieuwe bestendige opdracht in?

Viewed 1958 Times

Staat de begunstigde rekening nog niet in uw begunstigdenoverzicht? Dan moet u die eerst toevoegen. Ga daarvoor naar ‘Dagelijks bankieren’ > ‘Begunstigden’. Klik vervolgens op ‘Nieuwe begunstigde’ en voer de gegevens in.

Van zodra de begunstigde rekening in uw begunstigdenoverzicht staat, kunt u een nieuwe bestendige opdracht invoeren. Dat doet u zo:

1. Ga naar ‘Dagelijks bankieren’ > ‘Nieuwe bestendigde opdracht’.
  2. Selecteer de rekening van waaruit u de bestendigde opdracht wilt uitvoeren.
  3. Vul de gewenste gegevens in, selecteer de begunstigde en klik op ‘Vervolg’.
  4. Onderteken met de M2-toets van uw Argenta-Digipass.