Hoe wijzig ik de benaming van mijn rekening?

Viewed 1481 Times
  1. Ga naar ‘Instellingen’ > ‘Naam rekeningen aanpassen’.
  2. Selecteer de gewenste rekening en klik op ‘Vervolg’.
  3. Geef de rekening een nieuwe naam en klik op ‘Bevestigen’.

Dit is alleen bedoeld als persoonlijk hulpmiddel. De naamswijziging is niet officieel en kunt u alleen zien in Argenta’s internetbankieren. De officiële naam van de rekening kunt u niet aanpassen.

U ziet uw zelfgekozen naam in het overzicht van uw rekeningen en in de verschillende menu’s. De naam van een effectenrekening of rekening Open Bewaring kunt u niet aanpassen.