Ik krijg de foutmelding ‘foute login gegevens’. Wat moet ik doen?

Viewed 1762 Times

Verwijder de cookies.

Een andere mogelijkheid is inloggen met je abonnementsnummer.

Hoe verwijder je cookies :

Cookies verwijderen in Internet Explorer

1. Ga naar het menu Extra > Internetopties > tab Algemeen. Klik onder Browsegeschiedenisop Verwijderen.
  2. Je wilt misschien niet alles verwijderen. Zorg dat in ieder geval Cookies aangevinkt staat en klik op Verwijderen.

Cookies verwijderen in Firefox

1. Klik op het blokje met 3 streepjes rechtsbovenin > klik op ‘Opties’ > Selecteer ‘individuele cookies verwijderen’.
  2. Klik op ‘Alle cookies verwijderen’…

Cookies verwijderen in Chrome

1. Klik op het blokje met 3 streepjes, rechtsbovenin. Klik op Geschiedenis > Browsegeschiedenis wissen. Klik onder Privacy op Browsegegevens wissen
  2. Zorg in ieder geval dat Cookies en andere siteplugingegevens aangevinkt staat bij het verwijderen.