Ik krijg de melding ‘Geen vorige uittreksels beschikbaar voor deze rekening’, hoewel ik in de aangegeven periode verrichtingen heb gedaan. Hoe komt dat?

Viewed 1996 Times

Uittreksels verschijnen pas in het overzicht met oude uittreksels nadat u ze hebt gedownload via het menu ‘Nieuwe uittreksels’. Vermoedelijk hebt u dat nog niet gedaan.

Om de uittreksels te bekomen, gaat u naar het menu ‘Nieuwe uittreksels’. Wanneer u op ‘Bevestigen download’ klikt, krijgt u boven die knop een link met ‘Bestand …’. Nadat u voor alle bestanden hebt bevestigd dat u ze hebt gedownload, krijgt u opnieuw het overzicht van de rekeningen waarvoor er nieuwe uittreksels beschikbaar zijn.