Ik krijg mijn uitgavenstaat van mijn kredietkaart niet meer per post, maar online via internetbankieren. Hoe komt dat?

Viewed 668 Times

Argenta stelt automatisch in dat u uw uitgavenstaten digitaal raadpleegt. Krijgt u ze liever per post? Dan kunt u dat aanpassen onder het menu ‘Rekeningen en Kaarten’ > ‘Mijn kaarten’. Selecteer de gewenste kredietkaart, klik op ‘Over deze kaart’ en verander hier de gewenste ontvangstwijze.