Ik wil mijn bankkaart activeren voor gebruik in het buitenland. Hoe doe ik dat?

Viewed 1047 Times

Klik op ‘Dagelijks bankieren’ > ‘Rekeningen en Kaarten’ > tab ‘Mijn kaarten’. Klik op het nummer van de betrokken kaart. U krijgt de gekoppelde rekening en de instellingen voor betalingen op het internet en het gebruik van de kaart in het buitenland te zien. Er is standaard geen enkel land geselecteerd. Vink de landen aan waar u de kaart wilt gebruiken. U krijgt een overzicht van uw wijzigingen voordat u ze moet bevestigen.