Ik wil mijn kredietkaart activeren voor gebruik in het buitenland. Hoe doe ik dat?

Viewed 1473 Times

Klik op ‘Dagelijks bankieren’ > ‘Rekeningen en Kaarten’ > tab ‘Mijn kaarten. Klik op het nummer van de betrokken kaart. U krijgt de gekoppelde rekening en de instellingen voor betalingen op het internet, de elektronische uitgavenstaten en het gebruik van de kaart in het buitenland te zien. Alle landen zijn standaard geselecteerd. Vink de landen af waar u de kredietkaart niet wilt gebruiken. U krijgt een overzicht van uw wijzigingen voordat u ze moet bevestigen.