Kan ik één enkele transactie afdrukken?

Viewed 2228 Times

Die mogelijkheid is er nog niet in internetbankieren. U kunt uiteraard wel de beschikbare programma’s op uw computer gebruiken, zoals ‘Snipping Tool’ en ‘Paint’. Of ga als volgt te werk:

1. Ga naar ‘Dagelijks bankieren’ > ‘Rekeningen en Kaarten’ > ‘Mijn rekeningen’. Selecteer de gewenste rekening, ga naar ‘Verrichtingen’.
  2. Gebruik de zoekcriteria ‘bedrag en/of datum’ en zoek de gewenste transactie op aan de hand van de exacte datum en het juiste bedrag.
  3. De zoekopdracht zal één resultaat opleveren. Druk de transactie af via de ‘Print’-knop.

een-transactie-afdrukken