Kan ik zien hoeveel ik al uitgegeven heb met mijn kredietkaart?

Viewed 977 Times

Ja, ga naar ‘Dagelijks bankieren’ > ‘Rekeningen en Kaarten’ en klik op uw kredietkaart. Het volgende scherm heeft twee tabs: ‘Verrichtingen’ en ’Over deze kaart’. U komt automatisch terecht op de eerste tab ‘Verrichtingen’. Daar vindt u een overzicht van de uitgavenlimiet en het saldo van uw kredietkaart, de verrichtingen van de huidige periode en de verrichtingen van de vorige periodes.