Mijn hyperlink (bookmark of favoriet) naar internetbankieren werkt niet meer. Hoe kan ik aanmelden?

Viewed 4232 Times

Argenta’s internetbankieren en www.argenta.be zijn vernieuwd en zitten voortaan onder één paraplu, of beter, onder één nieuwe hyperlink. Uw favoriet verwijst daarom voortaan door naar het nieuwe www.argenta.be. U kunt zich daar aanmelden op internetbankieren.

Rechtsboven op uw scherm staat de knop ‘Mijn Argenta’. Als u daarop klikt, krijgt u het aanmeldscherm. Daarna volgt u de instructies op uw scherm.